NPO
NTR

Eerder stond op deze blog een stuk over mijn bezoek bij Victor Bartholomeus (lees dat hier: Heel dicht bij de slavernij). Daarin schreef ik dat de regisseur mij vertelde dat de scene met Victor heel mooi was geworden. Ik was net zo benieuwd als jullie.

 

De serie is nu bijna af. In de montage worden de laatste puntjes op de i gezet. Dat betekent dat we hier alvast een fragment uit die “mooie scene” mogen laten zien. Victor zingt met Roué een lied dat slaven op Curcaçao vroeger zongen bij het oogsten: “Shon Grandi a duna nos…

 

Lyangelo Vasquez

 1. Geachte,

  Ik ben beeldend kunstenaar en bezig met een project over dit onderwerp.
  Heel graag zou ik een mail willen sturen naar Carla Boos.
  Kan dat ?
  De link naar mijn project is :

  Het Ghana-Nederland Project “ Anatopismen”
  Kan dat ?

  Het Ghana-Nederland Project “ Anatopismen”

  Groeten, paul koenen

  12 september 2011 21:29 paul koenen